Veckans kampanjer på PAF

PafSpelbolaget PAF har alltid roliga tävlingar och spännande utlottningar. Den här veckan går det att vinna fina PAF-prylar, en hushållsassistent och inte minst finalbiljetter till Spin & Win där tio spelare får kämpa om 10 000 Euro.

Spin & Win

Denna vecka är sista veckan som möjligheten finns att vinna finalbiljetter till automatcupen på Åland den 17:e november. Turneringen heter Spin & Win och du vinner en biljett dit genom att anmäla dig till kampanjen på hemsidan och sedan spela minst ett spin på veckans spelautomat som är Cash & Carry.

Varje vecka lottas 25 finalpaket ut bland de som spelat veckans spel så sammanlagt kommer 100 paket lottas ut under kampanjperioden och 200 personer får åka till Mariehamn på den stora finaldagen. De som tar sig till finalen får spela automaten I Money under fem minuter och de tio spelarna med högst poäng tar sig till finalen där det spelas om hela 10 000 Euro i vinstpengar.

Pafprylar på spel

Veckans ”Slot Mania” har sitt fokus på spelautomaten Dead Rich. Alla som anmält sig till kampanjen och spelat detta spel minst en gång mellan 15-21 oktober är med i utlottningen av en väska full med PAF-prylar. Dessutom får fem spelare tröstpris på 20 Euro var.

Bingo Week kan ge köksprylar

I Bingo Week lottar PAF ut en Kitchen Aid hushållsassistent. I likhet med alla andra kampanjer krävs det att man först registrerar sig för utlottningen på hemsidan. Därefter ska spelet Triple Bingo spelas minst en gång. Har du inte turen med dig kanske du får ett av de fem tröstpriserna på 20 Euro.