Mr Green

Ny välkomsbonus & free spins hos Mr Green

Under ganska lång tid erbjöd Mr Green en traditionell välkomstbonus på 100% upp till 1000 kr till alla nya spelare. Då och då förstärkte man också bonusen med ett antal free spins på en populär videospelautomat. Sedan ändrade man strategi helt och hållet och började fokusera mindre på kontantbonusen och i stället vräka ut free spins.

Från och med idag den 20 mars erbjuder Mr Green en smakfull kombination av en kontantbonus och en free spins-bonus. Som ny medlem på Mr Green Casino får du en insättningsbonus på 200% upp till 1000 kr samt 50 free spins på Net Entertainments populära videospelautomat Fruit Shop. Hitta mer information om videospelautomater på videospelautomater.se där du hittar allt du behöver veta.

Så fort du har registrerat dig som ny medlem kan du logga in och sedan klicka dig fram till Fruit Shop. Här ligger 10 free spins och väntar på dig. Du behöver alltså inte sätta in ett öre för att få dessa free spins.

Om du trivs med Mr Green och spelutbudet och sedan vill sätta in egna pengar för att få mer att spela för så tredubblar mannen i den gröna kostymen din insättning. Sätter du in 500 kr får du totalt 1500 kr att spela för. Sätter du in 250 kr får du 750 kr att spela för, och så vidare.

De övriga 40 gratissnurren på Fruit Shop aktiveras när du har omsatt 100 kr av din egen insättning.

Omsättningskraven för bonusarna är, precis som tidigare, 35 gånger bonusbeloppet. Omsättningskravet gäller både för bonusbeloppet du får på din egen insättning och de eventuella vinster du tar hem genom att spela free spins.

Har du tur så kanske du vinner en riktig storvinst.

Mr Green

Två veckor med free spins på MrGreen

MrGreen har precis dragit igång en längre kampanj under vilken du varje dag fram till 4 april kan ta del av free spins-erbjudanden på Net Entertainments mest populära spel.

Idag den 24 mars kan du ta del av ett erbjudande som ger dig 7 free spins på Frankenstein i morgon tisdag. Dina free spins kommer att aktiveras omkring kl. 13:00. Resterande kampanjdagar kommer Mr Green att bjuda på ett ytterligare antal erbjudanden av samma typ, men du kommer också kunna ta del av free spins utan krav på insättning.

Det finstilta

  • Free spins som du får genom ett erbjudande är giltiga i sju dagar
  • Alla vinster måste omsättas 35 gånger på slots eller skraplotter
  • 200 kr är minsta beloppet du måste sätta in för att få free spins på en insättning

Om du inte är medlem på Mr Green kan du inte ta del av dagens erbjudande. Blir du medlem idag kan du dock ta del av erbjudandena under återstående del av kampanjen. Som ny medlem på Mr Green får du en insättningsbonus på 200% på din första insättning tillsammans med 40 free spins på automaten Fruit Shop (10 vid registrering och 40 efter första insättningen).

Besök Mr Green

Mr Green har också tagit tillfället i akt att berätta lite mer om sig själv i samband med kampanjen. Klicka bara på ”Privat rundtur” på kampanjsidan för att stiga in i Mr Greens värld och få lite mer info om vem den här mystiske figuren egentligen är för en typ.