Shoppa för 30 000 kr med Mr Green

Mr GreenMellan 20-28 november har Mr Green en turnering som de kallar ”Christmas Check-list”. Utöver de vanliga turneringsvinsterna finns möjligheten att vinna en shoppingresa till Dubai med 30 000kr i plånboken.

Var med och tävla

Varje dag kommer Mr Green erbjuda turneringar som ingår i denna stora tävling. Alla turneringar har samma regler dvs. den spelare med högsta vinst (Vinst-insats) i 20 omgångar i följd vinner den dagliga turneringen.

De tio spelare med högst resultat under dagen får en biljett till den stora finalen där 5 priser sedan delas ut. Systemet räknar automatiskt ut vilka 20 omgångar i följd som varit mest lönsamma för spelaren och visar poängen på leaderboarden så fort som 20 omgångar är spelade.

Mr Green vann förövrigt pris som ”Online Gaming Operator of the Year” vid International Gaming Awards nyligen.

Aktuell turnering

Vilka spel som är aktuella går lätt att se på kampanjsidan. Idag 21/11 är det Starburst, Fruit Shop och Wild Witches och turneringen går mellan 19-23.

Vinster:

1:a. Upplev världens största shoppingcenter i Dubai och bo på ett 5 stjärnigt hotell i tre nätter. Dessutom får du 30 000kr att shoppa för och självklart får du ta med dig en vän. Resan ska helst genomföras före jul men det är även möjligt att skjuta upp den inom rimlig tid.

2-5. 5000 kr som sätts in på spelkontot.